replica órák akciós akció, 70% kedvezménnyel és ingyenes kiszállítással, elérhető replika órák Rolex, Omega, Breitling, Hublot és más figyelemre méltó hamis órákkal

replica orologi italia replica watches

Boek een heerlijk verblijf.

Contact en reserveren

Mail ons

4 + 3 = ?

Route beschrijving

Boutique Hotel Karel de Stoute ligt in het mooie Gorinchem.

Vanuit Utrecht of Breda via de A27, neemt u afslag 24 Gorinchem Avelingen West. Onder aan de afslag gaat u rechts,richting de stad. U rijdt de dijk helemaal uit tot aan de rotonde waar u de eerste afslag neemt naar het stadscentrum.

U rijdt de brug over en neemt de tweede afslag rechts. Deze weg rijdt u helemaal uit, met de bocht naar links. Vervolgens alsmaar rechtdoor totdat u aan uw linkerhand het stadsplein heeft.

Aan het einde van deze weg moet u rechts af. Deze weg rijdt u helemaal uit tot aan het einde, waar u de weg naar links neemt, naar boven toe. Aan het einde van deze weg is een T-splitsing. Hier gaat u bovenaan naar rechts en rijdt deze weg helemaal uit. U komt dan langs ons hotel. Verderop kunt u (betaald) parkeren.

Vanuit Nijmegen of Rotterdam via de A15 neemt u eerst de afslag A27 richting Breda en gaat u direct bij afslag 24 er af. Vervolgens rijdt u de route zoals hierboven.

Parkeren

Restaurant Stoute Karel ligt aan het bekende Buiten de Waterpoort.

Op loopafstand is een parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid. Als u de routebeschrijving volgt, dan vindt u de parkeerplaats vanzelf.

Op wat drukkere avonden zoals bijvoorbeeld de donderdag kan het zijn dat dit parkeerterrein vol is. Gorinchem is een pittoreske vestingstad waar alles op loopafstand is. Mocht de parkeerplaats vol zijn op Buiten de Waterpoort, dan verwijzen wij u graag door naar een van de volgende parkeerplaatsen: Parkeergarage Kweeklust, klik hier of Parkeergarage Karzeneplein, klik hier.

Boutique Hotel
Karel de Stoute

Buiten de Waterpoort 2
4201CS Gorinchem
0183-745 945
info@hotelkareldestoute.nl

Ontdek de Historie
van Gorinchem

Hotel Karel de Stoute is gebouwd op de restanten van de Blauwe Toren, net buiten de Gorinchemse Waterpoort. De restanten van het kasteel van Karel de Stoute zijn in en rondom het hotel te bewonderen.

© Copyright Hotel Karel de Stoute

replica rolex

Replica Orologi