replica órák akciós akció, 70% kedvezménnyel és ingyenes kiszállítással, elérhető replika órák Rolex, Omega, Breitling, Hublot és más figyelemre méltó hamis órákkal

replica orologi italia replica watches

Een dagje Zaltbommel

“In de grote stad Zaltbommel, bommel Heerste grote watersnood
En zo menig arme drommel, drommel Die niet zwemmen kon ging dood”.

Een heerlijk dagje uit in Zaltbommel

Zaltbommel heeft blijkens het volgende couplet uit een kinderliedje altijd geïntrigeerd:

“In de grote stad Zaltbommel, bommel Heerste grote watersnood
En zo menig arme drommel, drommel Die niet zwemmen kon ging dood”.

Dat zal alles te maken hebben met haar ligging, pal naast de grote Waalbrug die noord en zuid pontficaal verbindt, het uitzicht over onder andere de scheve toren en haar ligging pal aan het water, wat bij hoog water echt wel indrukwekkende gezichten oplevert.

Zaltbommel leent zich perfect voor een dagje uit, u bereikt Zaltbommel met de fiets een goede dertig kilometer fietsen vanuit Gorinchem. Mooie tocht met prachtige uitzichten over Merwede en Waal en haar uiterwaarden. Of u maakt gebruik van de diensten van Riveer en gaat met een vlotte veerverbinding over de Waal en de Merwede naar Zaltbommel, onderweg genietend van het water, de druk bevaren rivier is een avontuur op zich, u  vergaapt zich aan enorme duwboten die u passeert of tegemoet vaart en u staat echt stil bij “Nederland Waterland”, fantastisch wat een avontuur zo dichtbij !

Neem in Zaltbommel aangekomen de tijd, want vergis je niet, dit vestingstadje heeft een uitgebreid verhaal te vertellen en biedt meer dan genoeg sfeer, vertier en lekker eten en drinken om er een goed gevulde dag door te brengen.

Boutique Hotel
Karel de Stoute

Buiten de Waterpoort 2
4201CS Gorinchem
0183-745 945
info@hotelkareldestoute.nl

Ontdek de Historie
van Gorinchem

Hotel Karel de Stoute is gebouwd op de restanten van de Blauwe Toren, net buiten de Gorinchemse Waterpoort. De restanten van het kasteel van Karel de Stoute zijn in en rondom het hotel te bewonderen.

© Copyright Hotel Karel de Stoute

replica rolex

Replica Orologi