replica órák akciós akció, 70% kedvezménnyel és ingyenes kiszállítással, elérhető replika órák Rolex, Omega, Breitling, Hublot és más figyelemre méltó hamis órákkal

replica orologi italia replica watches

Een leuke tijd in Woudrichem

We zijn het een beetje kwijt geraakt. Besef van de schoonheid van ons eigen land. Terwijl we zo verschrikkelijk veel te bieden hebben.

Geniet van de omgeving van Gorinchem

Gorcum, geschreven Gorinchem ligt op de grens van de provincies Gelderland, Brabant en Zuid-Holland. Strategisch gelegen aan de rivieren de Merwede en de Maas is niet verwonderlijk dat Gorcum een interessante geschiedenis heeft. Die geschiedenis voelt u in Hotel Karel de Stoute, gelegen aan de Merwede vindt u in het hotel resten van Kasteel de Blauwe Toren, ooit een uitvals basis voor Karel de Stoute ofwel “Karel van Bourgogne”

Wilt u van de omgeving van Gorcum kennis nemen dan kan dat uitstekend te voet en per fiets. Op loopafstand ligt het vestingstadje Woudrichem, u neemt de op 50 meter afstand van het hotel vertrekkende veerpont en bent na een tocht van zo’n 15 minuten aan de overkant. Woudrichem is een overzichtelijk stadje, liggend aan afgedamde Maas en Merwede en is mede bekend van haar zalvisserij. Hier kun je nu nog verse, in de Merwede gevangen Zalm vinden en eten, natuurlijk niet ieder dag, daarvoor is deze vis inmiddels te zeldzaam, maar wel bijzonder lekker en niet vergelijkbaar met de zalm die we uit de winkel kennen.
De zalmvissers delen hun ligplaats met de schepen van de bruine vloot, de haven loopt van de aanmeerplek van de veerpont via de stadsmuur naar de binnenhaven, een leuke wandeling die direct na aankomst begint ter hoogte van het voormalig cachot.

U loopt bovenop de stadsmuur en ziet rechts de binnenhaven. Aan de binnenhaven een historische scheepshelling en een drijvend restaurant. U kunt naar de binnenhaven afdalen of ervoor kiezen de stadsmuur volgend naar de oostkant van Woudrichem te lopen. Daar treft u uiteindelijk een voetveer (fiets mag ook) dat u over de afgedamde Maas zet en naar Slot Loevestein voert. Vanaf Loevestein kunt u vervolgens met pont of Watertaxi uw avontuur voortzetten. U kunt oversteken naar Fort Vuren en vandaar fietsend of lopend terug naar Gorcum. Of u besluit juist nog wat verder te reizen en gaat per pont of fiets naar Zaltbommel.

Boutique Hotel
Karel de Stoute

Buiten de Waterpoort 2
4201CS Gorinchem
0183-745 945
info@hotelkareldestoute.nl

Ontdek de Historie
van Gorinchem

Hotel Karel de Stoute is gebouwd op de restanten van de Blauwe Toren, net buiten de Gorinchemse Waterpoort. De restanten van het kasteel van Karel de Stoute zijn in en rondom het hotel te bewonderen.

© Copyright Hotel Karel de Stoute

replica rolex

Replica Orologi